Home
wit vlak
pijl Nieuwste pagina
pijl Archief 2007/2
pijl Archief 2007/1
pijl Archief 2006/2
pijl Archief 2005/2
pijl Archief 2005/1
pijl Archief 2004/2
pijl Archief 2004/1
wit vlak
pijl Zoekscherm:

wit vlak
 Arrow Classick Rock
 Gitaar.net : het Nederlandse gitaristennetwerk
wit vlak

Home » Archief 2006/1


Archief eerste helft 2006
Hier vindt u de logs van januari tot en met juni 2006:

Gibson co-sponsort Londense concerten voor het Kinderkankerfonds

6 april 2006


Op 31 maart en 1 april jongstleden zijn er twee benefietconcerten geweest in de Royal Albert Hall in Londen ten gunste van het Teenage Cancer Trust, een Britse organisatie die kinderen met kanker helpt. De concerten zijn mede gesponsord door Gibson en werden gepresenteerd door Iron Maiden-frontman Bruce Dickinson.

Na de toespraak van Gibson's algemeen directeur Henry Juszkiewicz volgden optredens van onder meer The Scorpions, Ian Gillan, Goldfrapp, Razorlight, Bloc Party, Starsailor en Antony and the Johnsons.

Judas Priest (Fotosessie voor het Teenage Cancer Trust) | Foto: Gibson

Het concert op de eerste dag had als headliner Judas Priest, die speciaal voor deze gelegenheid Engeland eenmalig aandeed. Op de tweede dag stond de terugkeer van The Cure centraal.

Terug naar boven


Desktop Blues : blues distilled to 24 buttons

22 maart 2006


Desktop Blues | Animatie: Noisegames

'Eigengemaakte' blues voor op je desktop (of zelfs op je mobiel): ontwerpbureau Noisegames heeft een flash gemaakt waarmee je zelf de bluesgitarist uit kunt hangen, al dan niet begeleid met een ritmegitarist uit de transistorradio.

Test je maatgevoel met de desktop blues: zalmkleurige knoppen voor de riffs, roze voor de intelligente bluesteksten en groen voor een combinatie daarvan.

De te maken riffs zijn wel erg kort en super creatief is het allemaal ook niet, maar misschien hoort dat wel: je krijgt vanzelf de blues.
"Uhmmm, I was standing at the crossroads, ..."

Terug naar boven


Naar het archief 2005/2


wit vlak
© F. de Meijer 2004 -